logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery
Top

Schoonmaakbedrijf Rijen

Schoonmaakbedrijf in de buurt van Rijen

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in de buurt van Rijen? Ambiance Schoonmaakdiensten is een schoonmaakbedrijf gevestigd in Etten-Leur en is al 20 jaar een begrip in de regio. Wij voeren verschillende soorten schoonmaakwerk in de buurt van Rijen uit. Hierbij kunt u denken aan het schoonmaken van particuliere huizen en kantoorpanden. Het onderhouden van tuinen evenals het opruimen en ontruimen van woningen kunnen wij voor u verzorgen. Wanneer u bijvoorbeeld een verbouwing gepland heeft staan kan dit bijzonder handig zijn. Meer weten? We informeren u graag over onze werkzaamheden.

Interesse? Bekijk dan al onze diensten!

Schoonmaak specialisme voor iedere schoonmaakklus

Wij verzorgen veel verschillende diensten op het gebied van schoonmaken. Naast standaard schoonmaakwerk bieden wij bijvoorbeeld ook het reinigen van ramen en gevels van woningen. Hierdoor kunnen wij met relatief weinig middelen uw woning weer helemaal schoon en in goede conditie krijgen. Wilt u uw vloer laten reinigen? Dat kunt u ook door Ambiance Schoonmaakdiensten laten uitvoeren. Door onze jarenlange expertise kunnen wij zelfs moeilijk schoon te maken vloeren, zoals betonnen of natuurstenen vloeren, vakkundig voor u reinigen.

Diverse diensten en bedrijfscatering in de regio Rijen

Naast reguliere schoonmaakdiensten bieden wij ook diensten aan op facilitair gebied en op het gebied van bedrijfscatering. Hierbij kunt u denken aan het leveren van sanitaire producten zoals toiletpapier en schoonloopmatten. Deze artikelen kunt u rechtstreeks via ons bedrijf bestellen. Ook het aanvullen van de frisdrankautomaat op kantoor is iets wat wij voor u kunnen verzorgen. Deze artikelen zijn rechtstreeks via ons bedrijf te bestellen. Wilt u bedrijfscatering regelen voor bijvoorbeeld een belangrijk evenement of vergadering? Ook dan kunt u ons inschakelen. Wij verzorgen dan de hele bedrijfscatering zodat u zorgeloos met uw werkzaamheden aan de slag kunt.

Uw bedrijfstuin laten reinigen en onderhouden

Net zoals een gewone tuin regelmatig onderhoud nodig heeft, heeft een bedrijfstuin dat ook nodig. Zeker wanneer er tuintegels overwoekert zijn geraakt door onkruid of als er aanslag door mos is ontstaan, kan het wenselijk zijn om deze professioneel te laten reinigen. Bij Ambiance Schoonmaakdiensten kunnen wij dit voor u in orde maken. Het is ook mogelijk om de bestrating van uw bedrijfspand tussen de tegels te laten reinigen en onkruid te laten verwijderen. Hierdoor kunnen we een totaalpakket aan diensten leveren op het gebied van schoonmaak. 

Offerte aanvragen voor schoonmaakwerk in de buurt van Rijen

Neem telefonisch contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 

Offerte aanvragen

vraag vrijblijvend een offerte aan.

    Geen reacties

    Sorry, the comment form is closed at this time.