logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery
Top

Schoonmaakbedrijf Oisterwijk

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in de buurt van Oisterwijk?

Dan is Ambiance Schoonmaakdiensten mogelijk wel wat voor u! Wij verzorgen namelijk diverse schoonmaakwerkzaamheden in de regio Oisterwijk en kunnen u op diverse gebieden ontzorgen. Denk bijvoorbeeld aan het schoonmaken van uw bedrijfspand, maar ook het bewassen van ramen en het reinigen van uw gevel.

Interesse? Bekijk dan al onze diensten!

Een goed schoonmaakbedrijf voor uw bedrijfspand in de regio Oisterwijk

Het schoonmaken van bedrijven is vaak een intensieve klus. Er moeten veel meters in een korte tijd worden schoongemaakt, en ook liefst zo efficiënt mogelijk. Dan kan het handig zijn om uw bedrijf door een professioneel schoonmaakbedrijf te laten reinigen. Wij reinigen bedrijfspanden zowel buiten als binnen. Dat wil zeggen: wij verzorgen de schoonmaak van keukens, toiletruimtes en overige ruimtes binnen uw bedrijfspand. Daarnaast verrichten wij ook aanvullende schoonmaakwerkzaamheden zoals het reinigen van de gevel, en het wassen en lappen van uw ramen van uw bedrijfspand. Een zorg minder, en dat allemaal tegen een aantrekkelijk tarief. 

Onderhoud van bedrijfstuinen

Zoals genoemd verzorgen wij ook het schoonmaken van de buitenkant van uw bedrijfspand. Bij Ambiance Schoonmaakdiensten valt het onderhoud van bedrijfstuinen daar ook onder. Dit houdt in: wij verzorgen het verwijderen van onkruid en aanslag van bestrating en tegels. 

Ook wanneer het aanslag betreft die al langere tijd op de tegels zit. Hiervoor gebruiken we specialistische schoonmaakmiddelen en apparaten die hun effectiviteit bewezen hebben. Hiermee maken wij uw bedrijfstuin in mum van tijd weer netjes en schoon.

Verbouwing gepland? Tijd voor een grote schoonmaak!

Een verbouwing kan op zich al ingewikkeld genoeg zijn. Reden genoeg dus om het uzelf zo gemakkelijk mogelijk te maken en facilitaire zaken zoals het opruimen en eventueel ontruimen van uw woning door ons te laten regelen. Wij maken uw huis van top tot teen schoon, en voeren zelfs vuil en puin af met onze containerservice. Zo kunt u tijd besteden aan de dingen die echt belangrijk zijn. Ook wanneer u geen verbouwing gepland heeft staan, maar gewoon uw facilitaire zaken voor uw bedrijf goed geregeld wilt hebben, kunt u ons inschakelen. Wij leveren en verkopen diverse producten zoals schoonloopmatten en alles voor uw bedrijfcatering- en kantine.

Offerte opvragen voor schoonmaakwerk in de buurt van Oisterwijk

Offerte aanvragen

vraag vrijblijvend een offerte aan.

    Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons, stuur ons een mailtje of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij stellen dan in overleg met u een werkplan op voor de gewenste schoonmaakwerkzaamheden. Wij helpen u graag bij het oplossen van uw schoonmaakklus!

    Geen reacties

    Sorry, the comment form is closed at this time.