logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery
Top

Schoonmaakbedrijf Goirle

Schoonmaakbedrijf in de regio Goirle gezocht?

Bekijk wat Ambiance Schoonmaakdiensten voor u te bieden heeft. Wij voeren schoonmaakwerkzaamheden uit in de breedste zin van het woord. Of u nu uw eigen woning grondig wilt laten reinigen of uw bedrijfspand, Ambiance Schoonmaakdiensten staat voor u klaar!

Interesse? Bekijk dan al onze diensten!

Voor iedere schoonmaakklus een passende oplossing

Of u nou een schoonmaakdienst wilt afnemen voor uw bedrijf of voor uw eigen woning, bij Ambiance Schoonmaakdiensten bieden we een breed scala aan schoonmaakdiensten aan. Zo kunnen we bij u thuis bijvoorbeeld de periodieke schoonmaak voor u aanpakken. Dat scheelt u weer een hoop tijd wat u niet aan het schoonhouden van uw huis kwijt bent.

Bent u op zoek naar schoonmaakdiensten voor uw bedrijf? Wij verzorgen het hele proces van het dweilen van uw vloeren tot en met het impregneren van uw gevel! Bekijk onze diensten om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. 

Hét adres voor schoonmaakwerk in de buurt van Goirle

Wij stellen voor al onze klanten vooraf een schoonmaakplan op voor de te leveren diensten. In dit plan bespreken we met u aan welke diensten u behoefte heeft en hoe vaak u wilt dat er schoongemaakt wordt in uw woning of bedrijfspand. Naast het ´standaard´ schoonmaakwerk voeren wij ook specialistische taken uit zoals het opruimen en onkruidvrij maken van bedrijfstuinen, het reinigen en impregneren van gevels, het schoonmaken van graffiti en dakgoten en de catering voor uw bedrijf. Bent u dus op zoek naar een schoonmaakbedrijf wat grondig te werk gaat en ook specialistische taken uitvoert in de buurt van Goirle? Dan bent u bij Ambiance Schoonmaakdiensten aan het juiste adres!

Wij helpen u bij uw verbouwing

Zowel het opruimen als het ontruimen van woningen en bedrijfspanden nemen wij voor onze rekening. We zorgen dat alle ruimtes opgeruimd en leeg zijn ten tijde van de verbouwing en voeren indien gewenst ook vuil en puin voor u af met onze containerservice. Zo bent u verzekerd van een veilige en opgeruimde werkomgeving. U kunt bij ons ook terecht voor installatie-, grond-, en schilderwerk en sloopwerkzaamheden. Wij hebben ervaren collega’s die deze werkzaamheden voor u uit kunnen voeren. Ook nadat de werkzaamheden zijn opgeleverd kunt u ons inschakelen; wij voeren dan een opleveringsschoonmaak uit na de verbouwing van uw woning, bedrijfspand of instelling.  Zo begint u (letterlijk) aan een frisse start!

Nieuwsgierig geworden? Vraag een offerte aan!

Offerte aanvragen

vraag vrijblijvend een offerte aan.

    Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing voor uw schoonmaakklus! U kunt online een offerte aanvragen, of telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer +31(013) 8501109. Een mail sturen kan natuurlijk ook.

    Geen reacties

    Sorry, the comment form is closed at this time.