logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery
Top

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, dat vinden we bij ambiance Schoonmaakdiensten heel belangrijk. Maar wat is het eigenlijk? Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent dat u zorgt voor een goed evenwicht tussen people, planet en profit. Zo houden wij ons bezig met de gezondheid, veiligheid en welzijn van mensen. We luisteren goed naar onze medewerkers en zoeken altijd op zoek naar mogelijkheden om het werk nog prettiger en gezonder te maken. Zo zorgen wij voor tevreden medewerkers en een prettige werksfeer.

Ecologisch schoonmaken met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Daarnaast zijn we er ook voor onze planeet. Het milieu wordt steeds belangrijker want we willen voor onze nakomelingen een mooie planeet achterlaten. In de schoonmaakbranche kan daarin zeker een verschil gemaakt worden door ecologisch schoonmaken met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Zo zijn de chemicaliën in onze milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen flink gereduceerd en doseren we de schoonmaakmiddelen nauwkeurig zodat er langer mee gedaan kan worden en er minder afval gegenereerd wordt.

ambiance Schoonmaakdiensten: milieubewust schoonmaken

Vindt u het, net als wij, erg belangrijk om bewust met het milieu om te gaan en bent u daarom op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat milieubewust kan schoonmaken? Neem dan contact op met ambiance schoonmaakdiensten. Wij zijn er voor veel verschillende schoonmaakdiensten, maar bijvoorbeeld ook voor bouwoplevering en -opruiming, schilderwerken, sloopwerkzaamheden, facilitaire dienstverlening en meer. Al deze werkzaamheden doen we met een milieubewuste aanpak. Wij vertellen u hier graag over en helpen u graag met onze milieubewuste schoonmaakdiensten!

Offerte aanvragen

vraag vrijblijvend een offerte aan.

    Geïnteresseerd in onze schoonmaak diensten?

    Geen reacties

    Sorry, the comment form is closed at this time.