logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery
Top

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud

Bij Ambiance Schoonmaakdiensten kunt u ook terecht voor vloeronderhoud. Wij zijn er namelijk niet alleen voor reguliere schoonmaak, ook voor de werkzaamheden die de nodige kennis en kunde vragen, zoals de reiniging van uw vloer, zijn wij de juiste partij. Sommige vloeren hebben nu eenmaal bepaalde expertise nodig om ze goed te reinigen zonder ze te beschadigen. Wij zorgen er graag voor dat uw vloer er weer stralend uitziet!

Linoleum vloer schoonmaken

Zo kunt u ons bijvoorbeeld inschakelen voor het schoonmaken van een linoleum vloer. Heeft u een linoleum vloer? Dan weet u dat het belangrijk is om deze vloer op de juiste manier te reinigen. Ook het onderhoud van de linoleum vloer is erg belangrijk. Wanneer u niet goed weet hoe u de linoleum vloer het best kunt schoonmaken, schakelt u natuurlijk Ambiance Schoonmaakdiensten in. Gezien linoleum gemaakt is van natuurlijke grondstoffen, kan de reiniging en het onderhoud ervan erg lastig zijn. Gelukkig hebben wij veel ervaring met het strippen en opnieuw polymeren van linoleum vloeren en hebben wij deze klus dus zo voor u geklaard!

Vraag ons vloeronderhoud aan

Natuurstenen vloer laten reinigen

Heeft u een natuurstenen vloer? Net als linoleum vloeren, zijn natuurstenen vloeren lastig te reinigen en te onderhouden omdat het om natuurlijke grondstoffen gaat. U kunt het reinigen van uw natuurstenen vloer daarom beter aan ons overlaten; wij zijn gespecialiseerd in het kristalliseren, polijsten en impregneren van uw natuurstenen vloer. Wat voor natuurstenen vloer u ook hebt; wij kunnen deze voor u reinigen!

Betonvloer laten reinigen

Heeft u een betonvloer? Ook dan kunt u bij ons terecht voor de reiniging ervan. Een betonvloer kan snel vies worden, het is dan ook belangrijk om deze regelmatig goed te reinigen. Wij begrijpen het goed als u daar geen tijd voor heeft en ook niet precies weet hoe dit moet. Wij zijn echter gespecialiseerd in het reinigen van betonvloeren en staan daarom graag tot uw dienst. We zorgen er graag voor dat uw betonvloer er weer stralend bij ligt door deze door middel van schrobzuigen helemaal hygiënisch schoon te krijgen.

 

Dus of het nu gaat om het laten reinigen van uw betonvloer, natuurstenen vloer of linoleum vloer; Ambiance Schoonmaakdiensten staat klaar voor al uw vloeronderhoud!

Offerte aanvragen

vraag vrijblijvend een offerte aan.

    Geïnteresseerd in onze schoonmaak diensten?

    Geen reacties

    Sorry, the comment form is closed at this time.