logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery
Top

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Heeft u een grote bedrijfstuin, dan is het tuinonderhoud natuurlijk erg belangrijk. Een grote bedrijfstuin laten verloederen is erg zonde en het zorgt er ook nog eens voor dat uw bedrijf er niet representatief uitziet. U wilt natuurlijk dat uw bedrijfstuin het hele jaar door er netjes bijligt. Gelukkig kunt u bij ons terecht; wij zijn gespecialiseerd in tuinonderhoud bij bedrijven!

Tuinonderhoud voor bedrijven

Ons team zorgt er graag voor dat uw bedrijfstuin er het hele jaar door goed uitziet. Een bedrijfstuin is een plek waar werknemers even tot rust kunnen komen en bijvoorbeeld in de pauze hun lunch kunnen eten. Daarnaast is het ook een leuke plek om bijvoorbeeld eens een bedrijfsbarbecue te geven of juist om eens een vergadering buiten te houden met lekker weer. Wanneer de bedrijfstuin goed onderhouden wordt, wordt er ook meer gebruik van gemaakt. Daarom is tuinonderhoud voor bedrijven zo belangrijk; wanneer dit niet goed gedaan wordt, zal men ook niet graag gebruik maken van de tuin.

Onkruid bestrijden en bestrating reinigen

Wanneer wij het tuinonderhoud voor uw bedrijf uitvoeren, gaan we onder andere aan de slag met het bestrijden van onkruid en het verwijderen van onkruid tussen de tegels. Onkruid groeit snel en kan er snel voor zorgen dat de tuin er verloederd uit gaat zien. Het is daarom niet alleen belangrijk om huidig onkruid tussen de tegels te verwijderen, maar ook om maatregelen te nemen om onkruid te bestrijden.

Daarnaast kunnen we uw bestrating reinigen. De bestrating kan bijvoorbeeld begroeid worden door mos of een groene aanslag krijgen; wij kunnen dit reinigen en dan ziet uw bestrating er weer uit als nieuw.

Meer weten over ons tuinonderhoud voor bedrijven? Neem dan contact met ons op!

Offerte aanvragen

vraag vrijblijvend een offerte aan.

    Geïnteresseerd in onze schoonmaak diensten?

    Geen reacties

    Sorry, the comment form is closed at this time.