logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery
Top

Specialistische reiniging

Specialistische reiniging

Heeft u geen periodieke of reguliere schoonmaak nodig, maar juist specialistische reiniging? Ook dan bent u bij Ambiance Schoonmaakdiensten aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een specialistisch schoonmaakteam voor u klaarstaan. Wat voor soort specialistische reiniging u ook nodig hebt, u kunt bij ons terecht! Wij kunnen uw werkzaamheden geheel naar wens uitvoeren.

Dakgoot reinigen  

Wilt u graag uw dakgoot laten reinigen? Het is heel belangrijk dat u dat door een specialist laat doen! Ambiance Schoonmaakdiensten heeft de juiste specialist klaarstaan om uw dakgoot te reinigen. Het is een klus die goed gedaan moet worden en het zou zeker eens per jaar moeten gebeuren. U kunt dit het best laten doen aan het eind van de herfst of in het begin van de lente, maar als het al lang geleden is kunt u het best direct contact met ons opnemen om uw dakgoot te laten reinigen. Wanneer de woning of het pand op een plek staat waar veel bomen staan of veel vogels zijn, is het zelfs aan te raden om twee maal per jaar uw dakgoot te laten reinigen.

Vraag onze specialistische reiniging aan

Waarom moet u uw dakgoot laten reinigen?

Waarom is het eigenlijk zo nodig om uw dakgoot te laten reinigen? In een dakgoot komt heel wat viezigheid terecht. Denk daarbij aan bladeren, takjes, mos en ander vuil. Wanneer dit vuil zich ophoopt in uw dakgoot, kan het regenwater niet meer goed doorlopen richting de regenpijp. Op deze manier kunnen er verstoppingen en lekkages ontstaan. Het water kan niet weg en blijft daardoor vaak in de dakgoot of zelfs op het dak liggen, waardoor het kan gaan lekken. Dit wilt u voorkomen, en daarom is het dus belangrijk om regelmatig uw dakgoot te laten reinigen.

Hogedrukreiniging

U kunt bij ons ook terecht voor hogedrukreiniging, bijvoorbeeld wanneer uw dak al vervuild is door mossen en algen of wanneer u last heeft van kalkaanslag. Hogedrukreiniging is een erg effectieve vorm van schoonmaken, daarnaast ook erg milieuvriendelijk. Ons specialistische team staat voor u klaar!

Graffiti verwijderen en meer

Een ander voorbeeld van onze specialistische reiniging is het verwijderen van graffiti. Wanneer een hele muur volgespoten is met graffiti, is dat natuurlijk heel vervelend. U wilt natuurlijk dat uw woning of pand er mooi uitziet. Graffiti kunt u daarom vakkundig laten verwijderen door Ambiance Schoonmaakdiensten.

Offerte aanvragen

vraag vrijblijvend een offerte aan.

    Geïnteresseerd in onze schoonmaak diensten?

    Geen reacties

    Sorry, the comment form is closed at this time.