logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery
Top

Schoonmaakonderhoud

Ons schoonmaakwerk

Het schoonmaakwerk dat wij bieden is zeer breed. Wij zorgen er graag voor dat uw pand, kantoor of bedrijf er altijd stralend bij ligt zodat u zich kunt focussen op uw werk. Wij voeren ons schoonmaakwerk voornamelijk uit in de omgeving van Tilburg, maar zijn in geheel Noord-Brabant actief. Onze schoonmaakdiensten vindt u hieronder.

Regulier onderhoud: schoonmaak van kantoren en meer

U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor regulier onderhoud. Denk daarbij aan schoonmaakwerk op uw kantoor, bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks. Wij verzorgen het regulier schoonmaakwerk niet alleen voor kantoor, maar ook voor VvE’s, bedrijfsruimtes en instellingen. Voor regulier schoonmaakwerk stellen wij altijd, naar wens van de klant, een schoonmaakprogramma op. Alles wat we nodig hebben voor het schoonmaakwerk, leveren wij zelf. Daarnaast kunt u ook de levering van sanitaire en facilitaire artikelen door ons laten verzorgen; de kosten hiervan kunt u vrijblijvend bij ons opvragen.

 

Bij de schoonmaak van kantoren, VvE’s of andere bedrijfsinstellingen werken onze medewerkers altijd in doelmatige en herkenbare bedrijfskleding. Mocht een medewerker die normaal het schoonmaakwerk van uw kantoor of andere instelling uitvoert afwezig zijn door vakantie of ziekte, dan zorgen wij altijd voor een ambulante ploeg die de werkzaamheden toch kan uitvoeren. Op deze manier kunnen we de kwaliteit van de schoonmaakdiensten en de bekendheid met de medewerkers zo veel mogelijk garanderen.

Vraag onze schoonmaak diensten aan

Periodiek onderhoud

U kunt bij ons ook terecht voor periodiek onderhoud. Bij periodieke schoonmaak kunt u denken aan het deapcleanen van sanitair, keukens en andere gebruiksruimtes. U kunt bij ons daarnaast ook terecht voor periodiek onderhoud en schoonmaak aan glas en gevel en diverse soorten vloeren.

Industriële reiniging

U kunt ons schoonmaakbedrijf ook inschakelen voor industriële reiniging. Onder industriële reiniging verstaan wij onder andere het reinigen door middel van hoge druk, het reinigen van industriële machines hoort hierbij. Fabrieken en andere industriële omgevingen kunnen wij professioneel reinigen zonder dat uw productieproces daaronder lijdt. Wij zijn een professioneel industrieel schoonmaakbedrijf waaraan u al uw industriële reiniging aan over kunt laten.

Specialistische reiniging: dakgoot reinigen, graffiti verwijderen en meer

Ook voor specialistische reiniging bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen diverse specialistische schoonmaakdiensten voor u verzorgen. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor:

 • het reinigen van uw dakgoot. Het is erg belangrijk dat u uw dakgoot regelmatig laat reinigen, omdat een verstopte dakgoot kan zorgen voor een lekkage. Een groot deel van de lekkages wordt namelijk veroorzaakt door een niet onderhouden en versleten dakgoot! Laat dus uw dakgoot regelmatig reinigen door ons specialistische schoonmaakteam.
 • het verwijderen van graffiti. Is uw pand of huis helemaal ondergespoten met graffiti en wilt u dit laten verwijderen? Dat is een slimme keuze; de buitenkant van uw pand of huis is toch uw visitekaartje en u wilt natuurlijk dat dat er gewoon netjes uitziet. Daarom kunt u de graffiti op uw muren laten verwijderen door ambiance Schoonmaakdiensten!
 • hogedrukreiniging. Is uw dak bijvoorbeeld vervuild door mossen en algen of heeft u last van kalkaanslag? Met hogedrukreiniging kunnen wij dit voor u oplossen!

 

Wat voor specialistische reiniging u ook nodig hebt, u kunt bij ons terecht. Wij hebben een specialistisch schoonmaakteam in dienst dat deze werkzaamheden geheel naar wens voor u uit kan voeren.

Vloeronderhoud: natuursteen, beton- en tegelvloeren en linoleum reinigen

Ook voor vloeronderhoud en het reinigen van uw vloeren kunt u bij ons terecht. Sommige vloeren zijn nu eenmaal lastig te reinigen en vereisen de nodige expertise en specialistische kennis. Ons schoonmaakbedrijf heeft een team van specialisten op het gebied van vloeronderhoud. Zo kunnen wij de volgende vloeren voor uw reinigen en onderhouden:

 • linoleum vloeren. Bij het reinigen van een linoleum vloer moet met een aantal zaken rekening gehouden worden. Linoleum is namelijk gemaakt van natuurlijke grondstoffen, wat de reiniging en het onderhoud van de linoleum vloer erg lastig maakt. Wij hebben erg veel ervaring met het strippen en opnieuw polymeren van een linoleum vloer; voor het schoonmaken en het onderhoud ervan kunt u dus uitstekend bij ons terecht.
 • natuurstenen vloer. Een natuurstenen vloer is vaak lastig te reinigen. Ambiance Schoonmaakdiensten neemt dit daarom graag voor u uit handen. Wij kunnen niet alleen uw natuurstenen vloer reinigen, maar kunnen uw natuurstenen vloer kristalliseren, polijsten en impregneren. Dit doen we voor alle soorten natuurstenen vloeren!
 • betonvloer. Uw betonvloer reinigen is erg belangrijk, maar het is zeer te begrijpen als u niet precies weet hoe dit moet en als u hier geen tijd voor hebt. Daarom schakelt u ons in. Wij kunnen uw betonvloer reinigen zodat deze er weer stralend bij ligt. Wij reinigen uw tegel- of betonvloer door middel van schrobzuigen en zorgen er zo voor dat uw vloer weer helemaal hygiënisch schoon is.

Glasbewassing en gevelreiniging

U kunt bij ons ook terecht voor glasbewassing. Wij zijn namelijk al jaren gespecialiseerd in glasbewassing; van huizen tot grote, glazen kantoorpanden. Wij kunnen glasbewassing uitvoeren volgens vaste frequentie en kunnen dit geheel naar wens doen. We kunnen dit namelijk doen met de ladder of met de tuckerpool methode. Bij elk pand bekijken we wat het beste is en bieden we maatwerk. Naast dat u bij ons terecht kunt voor glasbewassing, kunt u door ons ook uw gevel laten reinigen. Wij kunnen uw gevel simpelweg reinigen maar ook impregneren en onderhouden. Daarnaast poetsen wij ook kunststof en aluminium kozijnen.

 

Wilt u meer weten over ons schoonmaakwerk? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Offerte aanvragen

vraag vrijblijvend een offerte aan.

  Geïnteresseerd in onze schoonmaak diensten?

  Geen reacties

  Sorry, the comment form is closed at this time.