logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery
Top

Glasbewassing en gevelreiniging

Glasbewassing en gevelreiniging in Tilburg

Een van de andere specialismen van Ambiance Schoonmaakdiensten, is zowel glasbewassing als gevelreiniging. Of u nu eigenaar van een VvE bent, een groot kantoorpand of gewoon van een huis; u kunt ons inschakelen voor glasbewassing en gevelreiniging. Wij begrijpen dat het belangrijk is dat uw huis of pand er goed uitziet. Het is immers uw visitekaartje en u wilt representatief voor de dag komen.

Professionele glasbewassing

Bij ons kunt u dus uitstekend terecht voor professionele glasbewassing. Wij zorgen ervoor dat uw ruiten brandschoon zijn en dat u geen vuiltje aan de lucht meer ziet. Of het nu gaat om een huis of om grote, hoge glazen kantoorpanden; geen uitdaging is ons te gek. Wij kunnen de glasbewassing geheel naar wens uitvoeren, volgens een vast frequentie, zodat het er stralend uit blijft zien en u er geen omkijken meer naar heeft. Wij doen dit met een ladder of middels de tuckerpole methode. Dit is een telescopische arm die tot grote hoogte kan reiken om uw ruiten mee te wassen; een zeer efficiënte manier van glasbewassing. Bij elk pand bekijken we wat de beste manier is en op deze manier bieden we altijd maatwerk.

Vraag onze glasbewassing en gevelreiniging aan

Gevel laten reinigen in Tilburg

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor gevelreiniging. Naast dat u natuurlijk wilt dat uw woning of pand er mooi en representatief uitziet, is het ook om andere redenen heel belangrijk om uw gevel regelmatig goed te laten reinigen. Op deze manier houdt u bijvoorbeeld vocht buiten de deuren. U wilt niet te veel vocht in uw pand; dit tast namelijk zeer snel het leefklimaat aan. Daarnaast zorgt meer vocht binnen ook voor insecten en ongedierte en kost het warmhouden van de woning of het pand meer energie. Gevelreiniging is dus niet alleen voor het esthetisch opzicht belangrijk, maar ook voor allerlei praktische zaken. Moet uw gevel dringend gereinigd worden? Neem dan contact met ons op!

Gevel laten impregneren

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht om uw gevel te laten impregneren. Het impregneren van uw gevel is in principe een voorzorgsmaatregel. Uw gevel hoort te voorkomen dat er vocht binnentreedt. Het moet hevige regenbuien en andere weersomstandigheden kunnen weerstaan, zonder dat het gaat schimmelen. Wanneer u uw gevel laat impregneren, kan deze er weer tegenaan en weet u zeker dat uw gevel geen vocht doorlaat. Het impregneren van de gevel gaat eigenlijk altijd samen met het reinigen ervan, gezien er geen vuil tussen de impregneerlaag mag komen.

Wilt u graag uw gevel laten reinigen of impregneren in Tilburg en omgeving? Neem dan contact met ons op!       

Offerte aanvragen

vraag vrijblijvend een offerte aan.

    Geïnteresseerd in onze schoonmaak diensten?

    Geen reacties

    Sorry, the comment form is closed at this time.