logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery
Top

Facilitaire dienstverlening

Facilitaire diensten

U kunt bij ambiance Schoonmaakdiensten ook terecht voor facilitaire diensten. Zo zijn we er voor de levering en verkoop van verschillende producten zoals sanitaire producten, schoonloopmatten en alles voor uw bedrijfskantine- en catering. Wij leveren tal van facilitaire artikelen waarvan u de prijs vrijblijvend bij ons op kunt vragen. Dus ook voor facilitaire diensten kunt u uitstekend bij ons terecht!

Levering en verkoop: schoonloopmat en meer

Wij zijn er dus ook voor de levering en verkoop van sanitaire artikelen zoals toiletpapier. Daarnaast kunt u bij ons ook een schoonloopmat bestellen. Deze schoonloopmat kunnen wij op maat voor u maken en ook periodiek voor u reinigen. Een schoonloopmat zorgt ervoor dat er heel wat vuiligheid van buiten achterblijft en niet mee naar binnen genomen wordt, waardoor de vloer binnen langer schoon blijft.

Ook catering voor uw bedrijf

Daarnaast kunt bij bij ambiance ook terecht voor de catering van uw bedrijf. Heeft u bijvoorbeeld een frisdrankautomaat staan die regelmatig bijgevuld moet worden? Dan kunt u daarvoor uitstekend bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat uw frisdrankautomaat altijd gevuld is! Daarnaast zijn wij ook een bedrijfscateraar. Hebt u bijvoorbeeld een belangrijke vergadering en wilt u dus catering voor uw bedrijf in Tilburg (en omstreken)? Ook dan kunt u contact opnemen met ambiance. Wij verzorgen graag de volledige catering van uw bedrijf!

Tuinonderhoud voor bedrijven

Heeft u een grote bedrijfstuin? Dan is dat waarschijnlijk ook het visitekaartje van uw bedrijf. Het is dan wel zo prettig als uw bedrijfstuin er netjes bij ligt, het hele jaar door. Wij voorzien bedrijven dan ook van periodiek tuinonderhoud, in de frequentie die u wenst. We kunnen dan ook het onkruid tussen tegels verwijderen en onkruid bestrijden zodat uw bedrijfstuin er altijd mooi bij ligt. Ook kunnen we uw bestrating reinigen als er bijvoorbeeld aanslag op zit. Door onkruid te bestrijden, bestrating te reinigen en algemeen tuinonderhoud voor bedrijven aan te bieden, kunt u bij ons dus terecht voor het totaalpakket.

Vraag onze facilitaire diensten aan

Offerte aanvragen

vraag vrijblijvend een offerte aan.

    Geïnteresseerd in onze schoonmaak diensten?

    Geen reacties

    Sorry, the comment form is closed at this time.