logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery
Top

Dakgoot laten reinigen in Tilburg

Dakgoot laten reinigen in Tilburg

Thuis wordt het al eens vergeten, maar bij bedrijfspanden nog vaker; het reinigen van de dakgoot! Het is erg belangrijk om de dakgoot van uw bedrijfspand in Tilburg regelmatig te reinigen. Wanneer u dat namelijk niet doet, kan zich ernstige schade voordoen waar hoge reparatiekosten bij komen kijken. Ook kan ongedierte hier op afkomen; iets wat u zeker wilt voorkomen. Wanneer u graag de dakgoot van uw bedrijfspand in Tilburg en omstreken wil laten reinigen, kunt u uitstekend terecht bij Ambiance Schoonmaakdiensten.

Waarom uw dakgoot reinigen? 

Een dakgoot is er natuurlijk om het regenwater af te voeren. Echter vangt een dakgoot heel wat meer op dan alleen regenwater. Denk daarbij aan bladeren, maar ook aan uitwerpselen van vogels en vleermuizen. Dit kan drek veroorzaken in de dakgoot, wat ervoor zorgt dat deze verstopt raakt en het regenwater niet meer goed kan weglopen. Dit kan zorgen voor lekkages en rotte plekken. Na een langere tijd kan er zelf schimmelvorming en ongedierte ontstaan. Het is dus erg belangrijk dat u minimaal tweemaal per jaar uw dakgoot laat reinigen.

Vraag een dakgoot reiniging aan

Een specialist in Tilburg inschakelen voor het schoonmaken van uw dakgoot

Het schoonmaken van een dakgoot kunt u in principe zelf proberen. Wanneer u er makkelijk bij kunt, komt u met handschoenen, een handstoffer en een vuilblad een heel eind. Echter is het bij de meeste dakgoten van bedrijfspanden in Tilburg lastig om bij de dakgoot te komen en is het niet verstandig om dit met een ladder zelf te gaan ondernemen; een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Daarnaast kan het schoonmaken van de dakgoot een stuk lastiger zijn wanneer dit langere tijd niet gedaan is. Dan is het verstandig om een specialist zoals Ambiance Schoonmaakdiensten in te schakelen. Wanneer er dan meer aan de hand is, kunnen wij de dakgoot bijvoorbeeld ook repareren. 

Neem contact met ons op om uw dakgoot in Tilburg te laten reinigen

Wilt u dus graag de dakgoot van uw bedrijfspand in Tilburg laten reinigen, neem dan contact met ons op. We komen graag bij u langs om te bekijken wat er moet gebeuren en bieden altijd maatwerk om het gewenste resultaat te bereiken.

Offerte aanvragen

vraag vrijblijvend een offerte aan.

    Geïnteresseerd in onze schoonmaak diensten?

    Geen reacties

    Sorry, the comment form is closed at this time.