logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery
Top

Catering voor uw bedrijf

Catering voor uw bedrijf

Naast dat wij een specialist zijn op het gebied van schoonmaakdiensten, zijn wij er ook voor de catering voor uw bedrijf. Wanneer u bijvoorbeeld een belangrijke vergadering hebt, kunt u bij ons terecht voor de catering daarvan. Dit zorgt voor een professionele indruk en natuurlijk vooral voor een lekkere lunch of welkom tussendoortje! Wij zijn een echte bedrijfscateraar en leveren altijd maatwerk. We horen graag hoe we u van dienst kunnen zijn.

Meer dan alleen een bedrijfscateraar

Heeft u een bedrijfscateraar nodig? Dan belt u natuurlijk Ambiance Schoonmaakdiensten! Erg handig wanneer wij bijvoorbeeld ook al de periodieke schoonmaak van uw kantoor voor u verzorgen; een bekend en vertrouwd bedrijf waarbij u alles onder één dak hebt.

Ook voor het bijvullen van uw frisdrankautomaat

Heeft u een frisdrankautomaat of een andere soort automaat op kantoor of in uw kantine staan? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij kunnen op een vaste frequentie uw frisdrankautomaat bijvullen, zodat u nooit zonder zit. Ideaal!

Benieuwd naar wat wij u kunnen bieden op het gebied van catering voor uw bedrijf? Neem dan gerust eens contact met ons op!

Offerte aanvragen

vraag vrijblijvend een offerte aan.

    Geïnteresseerd in onze schoonmaak diensten?

    Geen reacties

    Sorry, the comment form is closed at this time.