logo

Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery
Top

Bouw- en ontruimingswerkzaamheden

Bouw- en ontruimingswerkzaamheden door uw sloopbedrijf in Tilburg

Bij ambiance Schoonmaakdiensten kunt u ook terecht voor diverse bouw- en ontruimingswerkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor verschillende opruim- en schoonmaakwerkzaamheden in de bouw. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor schilder- grond- en installatiewerk en kunnen wij ook hele woningen leeghalen en inboedel afvoeren. Heeft u dus een rechterhand nodig bij uw bouw- en ontruimingswerkzaamheden, dan bent u bij ambiance aan het juiste adres.

Bouwopruiming en bouwoplevering door een sloopbedrijf in Tilburg

Wij zijn er onder andere voor bouwopruiming. Tijdens de bouw van projecten ruimen wij graag de gehele locatie op zodat u en uw medewerkers ongestoord door kunnen werken. Zo zorgen wij niet alleen voor een schone, maar ook voor een veilige werkplek. Een ongeluk zit in een klein hoekje en met rondzwervend bouwmateriaal kan er zomaar iemand struikelen. Daarom zorgen wij met bouwopruiming graag voor een schone en veilige omgeving. Als het bouwproject klaar is, kunt u ons ook inschakelen voor bouwoplevering. We doen dan een opleveringsschoonmaak na nieuwbouw en de verbouwing van woningen, bedrijfsruimtes en instellingen. Voor zowel bouwopruiming als bouwoplevering belt u dus ambiance Schoonmaakdiensten!

Demontage- en sloopwerken in Tilburg en omgeving

Sloopwerken behoren ook bij onze werkzaamheden. Moet u een badkamer slopen, keuken slopen of gehele woning slopen? Dan kunt u bij ons terecht. Bij onze sloopwerkzaamheden gaan we altijd voorzichtig te werk. We slopen alleen dat wat nodig is en letten hierbij altijd op elektriciteits- en waterleidingen, zodat dit bewaard blijft en er bijvoorbeeld zo een nieuwe keuken of badkamer ingezet kan worden. U kunt er bij ons van op aan dat wij alle demontage- en sloopwerken veilig en geheel naar wens uitvoeren.

Vraag onze bouw en sloop werkzaamheden aan

Afval afvoeren en containerservice

Wij zijn daarnaast ook uw containerservice. Bij de bouw van een project komt natuurlijk heel wat afval kijken, dat afgevoerd moet worden. Het kost veel tijd om al het afval zelf af te voeren, daarom is het verstandig om hier ambiance voor in te schakelen. Wij bieden een complete containerservice en kunnen al uw verschillende soorten afval afvoeren.

Woningontruiming en inboedel ophalen

Voordat een woning of kantoor goed en wel verbouwd kan worden, moet de locatie natuurlijk ontruimd worden. Ook dit kunnen wij voor u regelen. Wij kunnen een geheel kantoor of woning ontruimen en kunnen de inboedel ophalen en afvoeren. Zo kan men veilig en snel aan de slag met de verbouwing. Wij zorgen altijd voor veilige behandeling en opslag van uw inboedel en komen dit niet alleen ophalen, maar komen het na de verbouwing natuurlijk ook weer terugbrengen. Ook voor woningontruiming schakelt u dus ambiance in!

 

Schilderwerken en grondwerken

Moet er grondwerk verricht worden? Moeten de kozijnen of muren nog geschilderd worden? Ook daarvoor neemt u contact op met ambiance. Wij zijn er namelijk ook voor schilderwerken (zowel buiten als binnen), grondwerken en installatiewerken. In de loop der jaren hebben wij een gedegen netwerk opgebouwd waardoor wij niet alleen schoonmaakdiensten aan kunnen bieden maar u zelfs voor schilderwerken en grondwerken bij ons terecht kunt.

Offerte aanvragen

vraag vrijblijvend een offerte aan.

    Geïnteresseerd in onze schoonmaak diensten?

    Geen reacties

    Sorry, the comment form is closed at this time.